SLUIT  

Wie zijn wij?

In 2004 heeft Tjeerd van Ballegooy een eenmanszaak in de gww-sector opgestart. Inmiddels is deze eenmanszaak overgegaan in een B.V. Tjeerd van Ballegooy is dus al diverse jaren uw betrokken partner in de Grond,- Weg-, en Waterbouw.

Tjeerd is de adviseur, regisseur en eindverantwoordelijke uitvoerder van het totale project. Dit betekent voor u als opdrachtgever korte lijnen, snel schakelen, een proces dat soepel en vakkundig verloopt.

Allround partners

Sinds 2004 zijn er veel uiteenlopende projecten aangepakt en succesvol opgeleverd. We zijn thuis in riolering, bestrating, betonwerk en beschoeiing. Deze werkzaamheden voeren wij uit voor bedrijven, lokale overheden, bouwbedrijven en particulieren.

We werken daarnaast samen met gerenommeerde specialisten zoals stratenmakers.
Regelmatig werken wij ook samen met Aannemersbedrijf Littel B.V. Dit bedrijf is gespecialiseerd in kleinschalige nieuwbouw, verbouw, aanbouw van woningen en bedrijfspanden, onderhoud, renovatie en timmerwerk.
Van Ballegooy grond en infrawerk B.V. heeft inmiddels samen met Aannemersbedrijf Littel B.V. diverse nieuwbouwprojecten uitgevoerd. De werkzaamheden bestaan uit het slopen van een woning tot de bestraten rondom de nieuwe woning. Het voordeel voor de klant is dat er maar één aanspreekpunt voor het gehele project is.

Daarnaast is van Ballegooy grond en infrawerk B.V. ook de bewezen partner van grote opererende aannemersbedrijven.

Duurzaamheid

Naast vakmanschap, speelt ook de kwaliteit van de gekozen materialen een belangrijke rol bij het uiteindelijke resultaat van het project. We volgen de laatste trends op het gebied van materialen, met bijzondere aandacht voor duurzaamheid. Daarom kiezen we voor hout met het FSC-label, grondstoffen zoals grind en zand hebben een CE-markering en gebruik van milieuvriendelijke machines.

 

©2004 - 2023 / van Ballegooy grond en infrawerk B.V.
Webdesign: OK-Design